Adatvédelmi politika

Ossza meg a Facebook-on

Részvény Kupon Kodjaival

Megosztotta a barátaiddal? Szeret minket, és ossza meg barátaival és családjával. A hírt, és segíteni másokon, megment pénz-val nagy ajánlatok és kedvezmények Kupon Kodjaival.Kérjük ne jelenjék meg többé

Kupon Kodjaival barátait adatvédelem

Kupon Kodjaival elkötelezte magát amellett, hogy tiszteletben tartja a magánélet és a velünk megosztott személyes adatok védelme.

Ez a házirend, valamint az általános szerződési feltételeknek a honlapunkon, készletek, hogyan dolgozzuk fel az általunk gyűjtött személyes adatokat, illetve hogy Ön ad meg nekünk.

Kupon Kodjaival tartalmaz linkeket és a harmadik fél weboldalak a saját adatvédelmi nyilatkozatát. Nem vállalunk semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget a házirendeket.

 1. Személyes adatok

  1. Lehet, gyűjtése és feldolgozni az információt, hogy Ön ad meg nekünk kitöltésével formában a honlapon, beleértve a, de nem kizárólagosan, információk abban az időben, hogy hírleveleinkre regisztrálása, nyereményjátékokon való részvétel, kérdőívek kitöltését, megosztása leszámítol kód, promóciós kódok, szelvény kód, és amikor kapcsolatba lép velünk. Az összegyűjtött adatok magukban foglalhatják, de nem korlátozódik, első és utolsó név, postacím, telefonszám, mobiltelefonszám, elektronikus levél cím, születési dátum és a nemek közötti. Az Önre vonatkozó információkat használjuk:
   1. Nyújt információt, termékeket vagy szolgáltatásokat, úgy gondoljuk, lehet az érdeke, hogy Ön vagy az Ön kérésére tőlünk;
   2. Biztosítása, a tartalom, a honlapon bemutatott, a leghatékonyabb módon;
   3. Végezze el minden szerződéses kötelezettségek közöttünk;
   4. Értesíti a felhasználót arról, hogy a szolgáltatás módosítása.
  2. Soha nem hozzák nyilvánosságra személyes adatait a hirdetők, a partnerek vagy bármely harmadik fél, amely lehetővé tenné, hogy a személyazonosságát, ismert.
 2. Közvetlen levelezés

  1. Ha csatlakozik a Kupon Kodjaival, vagy iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy mi fog küldeni Önnek tájékoztatást a szelvény kód, foglalkozik, nyomtatható kuponok vagy más termékek és services azt hiszem, Ön is érdekelt. Feliratkozhat beírja az e-mail címét, sem a doboz az egész honlapunkon regisztrál hírleveleinkre. E-mail címed megadásával Ön vállalja, hogy a rendszeres e-mailt kapni tőlünk.
  2. Választhat, hogy már nem kap e-mailt bármikor szerepelt az alján minden e-mailt "hagyja el a levelezési lista" linkre kattintva. .
 3. Az adatok biztonságos tárolása

  1. Minden olyan információt megad nekünk tárolják, biztonságos szervereinken. Mi lépéseket tesz annak biztosítása érdekében, hogy az adatokat biztonságosan és a jelen szabályzattal összhangban ésszerűen szükséges.
  2. Bár mi mindent megteszünk személyes adatainak védelme érdekében, minden tranzakció is mindenki a saját felelősségére az interneten, hogy honlapunk felé közölt adatainak biztonságát nem tudjuk garantálni.
  3. Megkaptuk a személyes adatok szigorú biztonsági eljárások fogjuk próbálni, hogy megakadályozzák a jogosulatlan hozzáférés.
 4. Az információk nyilvánosságra hozatala

  Az alábbi körülmények is kiadhatja személyes adatait:

  1. Abban az esetben, ha eladunk vagy vásárlunk bármilyen céget vagy kintlévőségeket, mely esetben azt nyilvánosságra személyes adatait a leendő eladó vagy a vevő üzleti vagy eszközök;
  2. Ha Kupon Kodjaival, vagy részben vagy egészben az eszközök beszerzése, ebben az esetben a személyes adatok birtokában a felhasználók lesz egyik át;
  3. Ha nem vagyunk köteles nyilvánosságra hozni, vagy adjuk ki személyes adatait ahhoz, hogy bármilyen jogi kötelezettség vagy védelmére a jogainak, tulajdonának vagy a felhasználók Kupon Kodjaival, vagy mások;
  4. Ha elfogadod, hogy a különleges feltételek mellett harmadik fél promóció.
 5. Jogaid

  1. Akkor kérheti, hogy nem dolgozhatja fel adatait marketing célokra.
 6. Az információhoz való hozzáférés

  1. Adatvédelmi törvény az 1998-as adatokat ad az Önről tárolt információkhoz való hozzáférés jogának. Kérjük, küldje az online kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.