Feltételek & feltételek

Ossza meg a Facebook-on

Részvény Kupon Kodjaival

Megosztotta a barátaiddal? Szeret minket, és ossza meg barátaival és családjával. A hírt, és segíteni másokon, megment pénz-val nagy ajánlatok és kedvezmények Kupon Kodjaival.Kérjük ne jelenjék meg többé

Kupon Kodjaival barátait általános szerződési feltételek

Üdvözöljük a Kupon Kodjaival honlapon feltételek mellett használható. E feltételek ("feltételek") szabályozzák a Kupon Kodjaival ("weboldal"). Kérjük, olvassa el ezeket a feltételeket, és biztosítja, hogy megértette azokat. Ha Ön nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, kérjük, megszűnik a használata a weboldal azonnal.

 1. Meghatározások

  "Kupon Kodjaival" azt jelenti, hogy Rhema stúdió Kft, a cég számos 8279997 Angliában bejegyzett társaság

  "Login" azt jelenti, hogy bármely módszer által Kupon Kodjaival, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók hozzáférjenek bizonyos elemeket a honlap időről-időre rendelkezésre bocsátott ilyen felhasználók számára;

  "Felhasználó" : bármely személy, aki meglátogatja, vagy használja a weboldal;

  "Felhasználó beadvány" azt jelenti, bármilyen visszajelzést, link, Megjegyzés vagy egyéb anyagok bármilyen jellegű, elküldte a felhasználót, hogy szerepel a honlapon.

 2. Kupon Kodjaival

  1. A honlap tulajdonosa, és üzemeltetője Rhema Studio Kft. minden a weboldalon nyújtott információk kezeli Rhema stúdió Kft.
 3. A weboldal használatára vonatkozó

  1. Látogatás a Website Ön garantálja, hogy van a jobb, a hatóság és a kapacitás írja be, és ezeket a feltételeket magára nézve kötelezőnek, és hogy Ön egyetért jelen feltételek haladéktalanul köteles.
  2. Abban az esetben, ha Kupon Kodjaival, hogy saját belátása szerint úgy ítéli meg, hogy így bármilyen illegális és/vagy jogosulatlan használata a honlapon, és/vagy a weboldal használatát a jelen feltételek megszegését, Kupon Kodjaival fenntartja magának a jogot, hogy olyan lépést, amely szükségesnek, beleértve a lezáró előzetes értesítés nélkül, illetve illegális használata a weboldal használata, bírósági eljárás kísért.
  3. Kupon Kodjaival felfüggesztheti a honlapján bármikor és bármilyen okból, beleértve, de nem korlátozódik a javítás, a tervezett karbantartás vagy a frissítéseket, és nem felelős a felfüggesztésről.
  4. Kupon Kodjaival fenntartja a jogot, hogy bármilyen változás, hogy a honlapon, vagy abba, hogy bármilyen aspektushoz vagy funkcióhoz, a weboldal a felhasználó értesítése nélkül.
  5. Jelen feltételek irányadó a használata a honlap által nem regisztrált felhasználók. Az ilyen felhasználók nem használhatja a weboldal vagy annak keretében a kereskedelmi vállalkozás egy részét, nem kifejezetten engedélyezett a jelen felhasználási feltételek vagy a más feltételekkel elfogadott írásban Kupon Kodjaival.
 4. Felhasználó regisztráció és felhasználói beadványok

  1. Annak érdekében, hogy iratkozzon fel a hírlevélre a weboldalon, akkor kell regisztrálni e-mail címét.
  2. Feliratkozhat hírlevelünkre, keresztül az e-mail címét, a bejelentkezési dobozok szerepelt szerte a honlapon, vagy a felhasználó regisztrációs oldalon keresztül bármikor benyújtása. Azáltal, hogy e-mail címét beleegyezik, hogy rendszeres hírlevelet e-maileket kapni Kupon Kodjaival.
  3. A hírlevelünkre szerepelt minden hírlevél "Leiratkozás" hivatkozásra kattintva leiratkozhat. Címzettek esetleg szerkesztheti személyes adatait, vagy a feliratkozások adataikat a felhasználói profiljában frissíti.
  4. Függetlenül attól, hogy akkor kérjük regisztrálja adatait a Kupon Kodjaival vagy sem minden olyan felhasználó, aki úgy érzi, hogy minden felhasználó egy másik felhasználó által végzett az alávetettség kifogásolható számára javasolt, hogy a kapcsolat (% s) az online kapcsolatfelvételi űrlap segítségével. Kupon Kodjaival felülvizsgálja a vonatkozó üzenetet, hamarosan, és fog fellépni az ilyen szükségesnek, ha van ilyen.
  5. Kérjük, olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat a további információt a hogyan adatait használják.
 5. Megállapodás időtartama és felmondása

  1. Ezeket a kifejezéseket közben egy regisztrált felhasználó a honlap teljes mértékben hatályban és érvényben marad.
  2. Kupon Kodjaival lehet, bármikor és bármilyen okból megszüntetni ezeket a kifejezéseket, és megtagadja a hozzáférést a honlap.
  3. Megszűnése jelen feltételek bármilyen okból akkor kell próbálja használni a honlapon.
  4. Szakaszok 4-9 inclusive maradnak megszűnése jelen feltételek bármilyen okból, és érvényes és végrehajtható Önnel szemben.
 6. a(z) Kupon Kodjaival szellemi tulajdon

  1. Más, mint linkeket harmadik fél weboldalak és nem kizárólagos szelvény kód, Kupon Kodjaival birtokolja vagy használja minden jogot, címet és érdekeltséget a honlapon, beleértve, korlátozás nélkül minden szerzői és egyéb szellemi tulajdonjogok ott engedélyt birtokol. Néhány, a tartalom teljes egészében vagy részben licensze alapján készült, és alapján teljes egészében vagy részben, a felsorolt kereskedelmi jogvédett. Ezeket a feltételeket nem értelmezhető úgy, hogy közvetíteni a címet vagy a honlapon vagy az abban foglalt bármely felhasználó adatok. A honlapon a felhasználók számára nem biztosított minden jogot fenntartunk: Kupon Kodjaival.
  2. Megtekintéséhez és kinyomtatásához a tartalom a honlapon csak személyes használatra, nem átruházható, nem kizárólagos, jogdíjmentes, visszavonható engedélyt kapnak.
  3. Kifejezetten tilos:
   1. lejátszó, másolás, szerkesztésére, továbbítására, feltöltő vagy beépítése más anyagok bármely honlapján; és
   2. eltávolítása, módosítása, megváltoztatása, vagy bármelyik regisztrált vagy nem regisztrált jelek/logók tulajdonában lévő Kupon Kodjaival használ, és bármit is lehet látni, hogy tisztességtelen előnye, hogy a hírnév és a jóakarat Kupon Kodjaival vagy tekinthető jogsértést bármely, a szellemi tulajdonjogok tulajdonában lévő, vagy engedélyezett % s, anélkül, hogy előtte a Kupon Kodjaival írásbeli engedélye.
 7. Szavatosság és felelősség

  1. a(z) Kupon Kodjaival szolgáltat használók-val belépés-hoz Website ingyenes, és a törvény által megengedett legnagyobb mértékben (% s) nem kell felelőssé semmilyen veszteség, kár vagy károk az bármilyen jellegű okozott, teljes egészében vagy részben a honlapon vagy az ott előírt információt, vagy bármilyen hiba, késedelem, megszakítás vagy a honlapon vagy az információk abban az másként , vagy Kupon Kodjaival elmulasztja teljesíteni kötelezettségeit jelen feltételek bármelyike.
  2. 7.1.1, továbbá szelvény kód 3. fél által nyújtott Kupon Kodjaival és Kupon Kodjaival nem garantálja, hogy a kód érvényes. Javasoljuk, hogy ellenőrizze az engedmények bármilyen vásárlása előtt commiting alkalmazták.
  3. Semmiképpen nem Kupon Kodjaival tehető felelőssé semmilyen speciális, közvetett, véletlenszerű vagy következményes kárért, beleértve és goodwill, üzleti vagy üzleti haszon.
  4. Az információ a honlapon (% s) célja az információkat, és nem tekinthetõk tanácsadásnak. Ezért azt nem kell támaszkodni így vagy tartózkodva döntést segítik, vagy segít annak eldöntésében, hogy a művelet során.
  5. Amennyiben a weboldalon vagy bármely felhasználói anyaggal tartalmaz a nézetek, vélemények, tanácsok és ajánlások, ezek nézeteket, véleményeket, tanácsadás és ajánlások nem Kupon Kodjaival által jóváhagyott, és törvény által megengedett legnagyobb mértékben (% s) nem lehet a pontosságát, rágalmazó természet, teljességét, időszerűségét miatt vagy egyéb módon, az ilyen nézetek, vélemények, tanácsok és ajánlások.
  6. Az anyag honlapján van feltéve "mint van", anélkül, hogy semmilyen feltételek, szavatosságvállalások vagy egyéb feltételek semmiféle.
  7. A törvény által megengedett legnagyobb mértékben Kupon Kodjaival kifejezetten kizár minden, garancia, kötelezettségek és felelősség a honlappal vagy egyéb harmadik fél weboldalak és nyújtott információk.
  8. Hivatkozások harmadik fél weboldalak és cégek is szerepel a honlapon. Az ilyen harmadik fél weboldalak nincsenek Kupon Kodjaival és Kupon Kodjaival felelőssége nem vállal felelősséget a rendelkezésre állás, alkalmasságát, megbízhatóságát vagy az ilyen harmadik fél weboldalak tartalmának, és nem feltétlenül támogatja a bennük kifejtett álláspontokat.
 8. Adatvédelem és adatvédelmi szabályzat

  1. a(z) Kupon Kodjaival elkötelezetten védi (i) a felhasználók magánéletére nézve; és (ii) a felhasználók a honlap által nyújtott információk bizalmasságát. A(z) Kupon Kodjaival azonban nem képesek ellenőrizni a harmadik felek a weboldalon megjelenő információk használatát.
  2. a(z) Kupon Kodjaival fenntartja a jogot a weboldal használatára vonatkozó információkat összegyűjteni. A weboldal használatával Ön hozzájárul a gyűjtemény, és ezen információk felhasználása (% s), az adatok védelme és adatvédelmi.
 9. Általános

  1. Ön nyomtathat és eltartás egy másol-ból ezek feltételek alkotják a teljes megállapodást Ön és a Kupon Kodjaival és helyébe lépnek, a másik kommunikáció, illetve a reklám tekintetében a honlapon.
  2. Ezek a kifejezések csak módosítani lehet az előzetes írásbeli hozzájárulásával: % s. Kupon Kodjaival megváltoztathatja vagy módosíthatja ezeket a feltételeket bármikor, előzetes értesítés nélkül, azonnali hatállyal és. Ha továbbra is használja a honlap ilyen megváltoztatása után, akkor kell tekinteni bármely elfogadta ezeket a feltételeket.
  3. Ezeket a feltételeket és teljesítményük szabályozza és értelmezésére a Anglia és Wales és a felek ezennel be Angliában és Walesben a bíróságok kizárólagos joghatóságát.
  4. Önnek be kell tartania minden külföldi és a helyi törvények és rendeletek, amelyek vonatkoznak a használata a weboldal bármely országban fizikailag találhatók, beleértve, korlátozás nélkül, fogyasztóvédelmi törvény, export ellenõrzési törvények és rendeletek.
  5. Ön elfogadja, hogy a honlap és a Kupon Kodjaival tulajdonosi egyedi jellege miatt jogok ott, ezeket a feltételeket, Ön által bizonyított megsértése kíván menthetetlenül harm Kupon Kodjaival és pénzügyi károkért nem megfelelő kompenzáció. Ezért Ön elfogadja, hogy a(z) Kupon Kodjaival előzetes és a végleges befejezését meghatározott bármely bíróság az illetékes bíróság a jelen feltételek rendelkezéseinek érvényesítésére jogosult.
  6. Ha e feltételek bármely rendelkezését érvénytelennek, törvénytelennek vagy végrehajthatatlan, a fennmaradó feltételek lesz érvényes és érvényesíthető, hogy a vonatkozó törvények által megengedett mértékben. Ilyen esetben a felek egyetértenek abban, hogy egy rendelkezés, hogy az alkalmazandó jog által megengedett mértékben eléri a szándékolt, érvénytelen vagy végrehajthatatlan rendelkezés alapján az érvénytelen vagy végrehajthatatlan rendelkezés helyett használhatja a legjobb tudásuk.
  7. Nem félnek, hogy ezeket a feltételeket bármikor, bármilyen kifejezés, vagy ezeknek a feltételeknek megfelelően állapotban nem minősül felmentést e fél joga ezt követően minden egyes ciklus és a feltétel a jelen feltételeket érvényesíteni.
  8. Sem fél felelős fél ésszerű hatáskörén kívül eső körülményekből késedelmek, feltéve, hogy a befagyott fél ésszerű erőfeszítések elkerülése érdekében, vagy távolítsa el ilyen okoz a nem teljesítés, és továbbra is a teljesítmény szerint időn, amikor ilyen okai megszűnnek.
  9. A jelen feltételekben semmi, közvetlenül és az közvetve bármely harmadik fél végrehajtható előnyt vagy esetleges ellen (% s) és a harmadik felek nem jogosult érvényesíteni bármilyen távon ezeknek a feltételeknek, ellen Kupon Kodjaival.
  10. Ha úgy érzi, hogy a weboldalon megjelenő anyagok sértő, kifogásolható vagy potenciálisan rágalmazó forduljon Kupon Kodjaival útján nyújt teljes részletességgel panaszát és a panasz tárgyát képező anyagok jellege kapcsolatfelvételi oldalunkra.